011: Barn och självkänsla.

011.

Barn och självkänsla.

Som svar på några lyssnares mail så ska jag idag prata om våra barns självkänsla och hur vi lägger en bra grund för den och hur vi överför positiva och stärkande trosystem till våra barn. Det bör förtydligas att jag inte på något sätt har nån utbildning i barnpsykologi, men jag kommer trots detta dela med mig av vad jag gör och vad jag anser att man kan göra för att ge våra barn de bästa förutsättningarna för en stark självkänsla och ett högt egenvärde! Maila gärna frågor och feed back till info@thelifecoach.se eller lämna kommentarer på min hemsida, thelifecoach.se.http://traffic.libsyn.com/thelifecoach/Avsnitt_011_.mp3

2 thoughts on “011: Barn och självkänsla.

  1. Nu funkar det att lyssna i bilen 🙂 men jag har minst 1h bilfärd om dagen. Du får prata längre 🙂

    1. Haha, Ja eller så får du köra snabbare..!? Tack för att du lyssnar!! / Jacob

Comments are closed.