Jobba Med Mig

Varför gör vi saker som vi VET inte är bra för oss?

 

Vi röker, vi dricker för mycket, vi äter onyttigt, vi tränar för lite, vi stressar för mycket, vi fastnar i negativt tänkande och dåliga vanor, vi söker lycka i materiella förändringar, vi tar föga ansvar och vi skyller ifrån oss.. Vi mår helt enkelt långt ifrån så bra som vi har potential till att göra.

 

Vad får oss att göra det vi gör ?

 

Allt vi gör, eller för den delen INTE gör, gör vi av en anledning. Men vi är nödvändigtvis inte helt klara över vad det är som driver oss och får oss att tänka, känna och agera som vi gör. Vi sitter ofta fast i känslomässiga mönster, fysiska vanor och mentala tankemönster. För att uppnå de mål du vill i livet, oavsett om du vill gå ner i vikt, tjäna mer pengar eller bli en bättre förälder så måste du aktivt ta kontroll över dina tankar, val, målsättningar och framförallt dina känslor. Min uppgift är att hjälpa dig att

  • klargöra dina visioner och målsättningar
  • stödja dig genom, och reda ut, dina rädslor
  • hålla fokus på prioriteter
  • konfrontera dina gamla beteenden och mönster
  • klargöra, och leva efter, dina värderingar
  • sätta mål och arbeta fram en handlingsplan för att nå dem
  • uppnå och lyckas med vad du vill genom att hjälpa dig bemästra dina känslor!

Jag hjälper dig helt enkelt att klargöra vad som betyder mest för dig i livet och ser till att du uppnår det. Men nästan viktigast av allt, jag lär dig att ta yttersta ansvar för dina egna handlingar och resultat!

Jag jobbar vanligtvis med coaching över telefon men föredrar att ta första mötet face to face, om möjlighet finns.

Fyll i i din email adress nedan för en gratis konsultation i strategisk Livs Coachning!

(Ibland har mina mail en tendens att fastna som skräppost, så har du inte mottagit mitt svar inom 24h så titta gärna i din skräppost-folder! Tack!)

Gratis Konsultation

* indicates required
Jag kommer eventuellt använda mailadressen du anger här till att kontakta dig gällande uppdateringar, erbjudanden, tips och ticks, men även i marknadsföringssyfte. Bocka gärna i vilken/vilka av sätten du tillåter mig att kontakta dig på:


Du kan närsomhelst ångra dig genom att avbryta prenumeration eller genom att kontakta mig direkt på info@thelifecoach.se. Jag kommer behandla dina uppgifter med yttersta respekt. Genom att klicka ”subscribe” så godkänner du härmed dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimps privacy practices here.