”Om du inte tar kontroll över dina tankar, känslor och därmed ditt liv, så kommer ditt liv ta kontroll över dina känslor och tankar.”

Jag levde under alldeles för lång tid av mitt liv under en falsk föreställning om vad lycka var och vad som krävdes för att jag skulle uppleva det. Jag hade mer eller mindre satt mitt liv på paus och levde i en konstant väntan på att yttre omständigheter skulle förändras innan jag tillät mig själv att vara lycklig, och jag skyllde ständigt min olycka på annat och andra. Jag villkorade helt enkelt mitt eget välbefinnande. Jag bedövade min ångest och stress med ständig yttre stimulans såsom tv-tittande, facebookande, pokerspelande etc. Jag lovade mig själv att vara mer närvarande för mina barn och vara mindre stressad så fort jag tjänade mer pengar. Jag tillät inte mig själv att känna meningsfullhet och stolthet innan jag kommit dit jag ville i karriären, vilket jag inte ens hade en klar bild av vad det innebar för mig! Jag skyllde mitt tråkiga humör på väder, vind och allt annat mellan himmel och jord. Jag hade helt enkelt lagt mitt eget välbefinnande i omvärldens händer.

”För att förändra din verklighet, måste du först förändra din personlighet.”

Idag har allt detta förändrats. Istället för att försöka förändra mina yttre förhållanden så har jag istället förändrat mina inre förhållanden! Jag kan nu uppleva glädje, frihet, motivation, engagemang, lycka, inspiration, trygghet, kärlek och vilken annan känsla jag vill UTAN att något i min yttre omvärld förändras! Jag har helt enkelt ändrat hur jag tänker, talar, känner, väljer och agerar. Jag har ändrat hur jag ÄR.

Är DU redo att ta FULLT ansvar? 

Ladda ner ”Hemligheten bakom dina resultat” nu och skapa dig förståelse för varför du tänker, känner och agerar som du gör! Klicka på HÄR eller på bilden nedan!

”Genom framgång kommer inte alltid lycka, men genom lycka kommer nästan alltid framgång!” 

Jag började jobba som personlig tränare för snart 20år sedan och har sedan dess jobbat med namn som, Max Martin, Katy Perry, Lukas Graham, Ellie Goulding, Tove Lo etc. Jag har under dessa år insett hur stor vikt vårt mentala välmående har i vår fysiska hälsa.

Idag jobbar jag som Strategisk Livs Coach och mental tränare. I min roll som  Coach så är mitt mål inte bara att få klienten att uppnå sin fulla potential, utan att hjälpa klienten att utveckla en emotionell kontroll som dom aldrig upplevt tidigare! Jag hjälper dom att klargöra och uppnå målsättningar på snabbaste och mest effektiva sättet, genom att skapa ett kraftigt begär, ett starkt motiv och en strategiskt väl utarbetad handlingsplan. Jag hjälper till att väcka medvetenhet om varför just deras liv ser ut som det gör, och vad som krävs för att skapa en förändring. Vi klargör, genom frågeställningar, vilka värderingar, regler och tro-system etc som påverkar deras verklighetsbild och vad vi kan göra för att, om nödvändigt, förändra och förbättra den.

Jag har däremot inte givit upp hälsobiten, för idag har jag en kost och träningstjänst online, WorkoutOnline.se, med främsta inriktning att hjälpa klienten att göra kontinuerlig träning, och en god kosthållning, till en bestående vana! Att nå ett fysiskt mål, exempelvis att gå ner i vikt, är i varesig teorin eller praktiken, särskilt svårt. Men det kluriga är att göra den hälsosamma livsstilen, till en del av ditt nya liv, och framförallt, till en del av ditt nya JAG! Och det hjälper jag dig med där!

Hör av dig till mig för en gratis konsultation!

Registrera dig nedan för en fri konsultation! Här kan vi räta ut eventuella frågetecken kring hur en Strategisk Livs Coach arbetar och om en coach kan vara något för dig. Syftet med konsultationen är att skapa sig en överblick av dina nuvarande behov, målsättningar, utmaningar, hinder, drömmar och förutsättningar men oxå för att ta reda på om coachning är något för dig!

(Ibland har mina mail en tendens att fastna som skräppost, så har du inte mottagit mitt svar inom 24h så titta gärna i din skräppost-folder! Tack!)

Gratis Konsultation!

* indicates required

Jacob Hellberg, The Life Coach

  • Certifierad Personlig Tränare
  • Certifierad Life Coach
  • Certifierad Goal-Success Coach
  • Certifierad NLP Practitioner