054:

Hur bra är din mentala hälsa..?

1 år exakt har gått sen jag började med denna podcast, så dagen till ära vill jag prata om något som är fundamentalt för allt jag gör, pratar om och jobbar med, nämligen mental hälsa. Den generella definitionen idag är att så länge du inte är mentalt sjuk, så är du mentalt frisk..! Men jag vill ta ta det till en ny nivå, jag vill inte bara att du ska vara ”mentalt frisk”, jag vill att du ska ha EXCEPTIONELLT bra mental hälsa!  Jag vill att du ska vara mentalt skottsäker! Idag går jag igenom 5 tecken på riktigt bra mental hälsa och erbjuder er även en möjlighet att jobba på det tillsammans med mig, gratis, i min nya privata Facebook grupp; ”The Life Coach Podcast Group”, dörrarna slår jag upp på onsdag den 4/4, men ni kan begära tillträde till den redan nu! Välkomna!